FORGOT YOUR DETAILS?

ONS TEAM

Wij streven er naar uw bezoek aan ons Proeflokaal zo compleet mogelijk te maken. Leer onze collega's beter kennen:

Monique Joosten

Eigenaresse

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Samen met jan eigenen wij het lokaal nu 20 jaar.
Nog steeds met heel veel plezier, samen met onze medewekers. Zonder hun kunnen we niets.
Ik ben heel blij met zo’n top team, wat ook de liefde voor het speciaal bier deelt en onze gasten lekker in de watten legt, om een avond lekker te genieten.

Ik zweef als heks door de ruimte, zo heb ik een eigen bokbier: De Zwarte Heks.

Favoriet Bier
Dat kan heel verschillend zijn, ligt bijvoorbeeld ook aan het jaargetij. In de winter mogen dat zware rakkers zijn, waar ik rustig voor kan gaan zitten en genieten.
Zomers wat lichter van smaak, lentebock bijvoorbeeld. Onze voorraad bieren blijven aan het veranderen, wat heel mooi is voor ons totaal plaatje.

Favoriete Muziek
Dit kan ook van alles zijn. Ik kan heel veel waarderen in muziek stijlen. Dit ligt ook aan de sfeer natuurlijk. Nederlandstalig ga ik bijvoorbeeld ook niet uit de weg.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Ik wilde altijd al de gezonheidszorg in. Ik ben zo toch ook wel op mijn plek gekomen. Om mensen het goed naar hun zin te maken.

Jan Joosten

Eigenaar

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Met ruim 30 jaar ervaring achter de tap kun je van enige ervaring spreken. Deze gebruik ik graag om onze gaste een heerlijk avondje uit te bezorgen. Een praatje een grapje en natuurlijk een goed advies over onze bieren en whisky’s. Ook voor een hapje bij de drankjes zorg ik graag voor een mooi match, zodat de beleving van het geheel gewoon top is.

Favoriet Bier
Moeilijk te zeggen. Aan een citaat van een Belgische collega, ik ben getrouwd met één vrouw, laat me asjeblieft vrij in de keuze van mijn bier, kan ik me wel bij aansluiten. Graag mag ik de seizoenen volgen in deze, maar ook de trends. Bier is zeker ook trend gevoelig. Met warm weer is een mooie Witte Jan of een Paulaner wel een traktatie.

Favoriete Muziek
Ook dit is aan, weer, stemming en omstandigheden onderhevig. Voorkeuren zijn wel, Brain Setzer, Eagles, Styx, Journey, Queen. En in de kerst tijd de rock&roll kerstmuziek van Brain Setzer Orchestra.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
In 1983 ben ik als slagers leerling begonnen in de slagerij van mijn broer. Aangezien dit niet bijzonder verdiende en ik graag op stap ging was een bijbaantje wel welkom. Op één van deze stap avonden vroeg Marleen van Desperado mij of ik zin had daar te komen werken, en dat heb ik toen aangenomen. Een aantal jaar later kwam ik door onze dartsclub elke week bij Gradje van de Beurs, aangezien hij ook hulp nodig had ben ik toen bij Desperado gestopt om bij Gradje te gaan beginnen. In 1995 hebben Monique en ik het besluit genomen om Café Het Centrum over te nemen, en dit bedrijf runnen we nog steeds met veel plezier. Verder reis ik het hele land door om voor Heineken, Brand en Amstel trainingen te verzorgen in speciaalbier voor collega’s en medewerkers daarvan. Geweldig om je kennis te mogen delen op die manier.

Henriëtte Verhaegh

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Werk er al 20 jaar met veel plezier. En hoe mooi is het om mensen te voorzien van een lekker “speciaal”biertje, of een heerlijk kopje koffie, en eventueel advies hierin te kunnen geven. En tegelijkertijd, (als het kan) een gezellig praatje maken.

Favoriet Bier
Dit is zeker per seizoen verschillend. In de zomer gaat mijn voorkeur wel naar blonde/tripel biertjes. In de winter vallen de zwaardere bieren beter in de smaak. En natuurlijk is altijd leuk om nieuwe bieren te ontdekken.

Favoriete Muziek
De smaak van mijn muziek is redelijk breed. Van top 40 tot (classic) rock, house etc. Vooral de jaren 80 (vinyl avond) is ook heerlijk om naar te luisteren. Nostalgie...

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
In het begin toen mijn zus Monique en mijn zwager Jan het café begonnen kreeg ik de vraag om op een drukke dag te helpen. Op dat moment was ik nog werkzaam als kapster, en werd mijn werk in de horeca ineens mijn 2e baan.

Dit was 20 jaar geleden, en enkele jaren later heb ik mijn kappers baan verruild voor een full-time baan bij het Proeflokaal van Horst en de horeca. Daar heb ik nooit spijt van gekregen, en ik doe het nog altijd met veel plezier...

Céline Roeffen

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Mijn toevoeging is natuurlijk algehele gezelligheid, en mensen zo goed mogelijk te kunnen adviseren over bieren als mensen er zelf niet uit kunnen komen wat voor bier ze willen drinken.

Favoriet Bier
Mijn favoriete biertjes zijn toch wel de tripels. Hier zit vaak een goede bitterheid in, maar ook iets fris, zelf hou ik hier erg van.

Favoriete Muziek
Ik heb geen favoriete muziekstijl. Ik hou van allerlei muziek, maar luister meestal gewoon top 40.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Ik werk sinds november 2013 bij het Proeflokaal. Ik kom nog steeds met veel plezier naar mijn werk toe.

Margot Bastiaans

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Ik probeer gasten een zo aangenaam mogelijke dag/middag/avond te verzorgen. Het gelukkigste word ik van een café vol met bierliefhebbers, harde muziek, veel gelach en gepraat. Dan zie je mij rondlopen met een grote glimlach. Valt niet te missen.

Favoriet Bier
Ik kan enorm genieten van de ervaring en de reis die gasten maken met hun favoriete speciaalbieren. Helaas geldt dit niet voor mij. Ik drink geen bier, ik lust het jammer genoeg niet maar ik probeer alles wat er te proberen valt. Dus wie weet op een dag.. Maar tot die dag hou ik het lekker op een wijntje. Cheers!

Favoriete Muziek
Het klinkt cliché maar echt waar, alles wat onder muziek valt, daar kan ik naar luisteren. Natuurlijk heb ik ook mijn voorkeur. Deze gaat uit naar de trap, dancehall, electronic house en uk bass.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Ik werk al sinds februari 2015 met veel plezier bij toenmalig Café het Centrum. Elke week leer ik steeds weer nieuwe dingen bij. Naast mijn baantje bij het proeflokaal ben ik ook nog studente in Tilburg. Ik volg de studie CE-IEMES. Je vraagt je je zeker af, waar staat dat nou voor? Nou, Commerciële Economie International Events Music Entertainment Studies. Een hele mond vol maar wel ontzettend leuk. Veel punten die ik tijdens mij studie leer kan ik gelijk toepassen in de praktijk in het proeflokaal. Dat maakt het voor mij ook extra leuk.

Naast mijn werk in het proeflokaal ben ik erg actief als vrijwilliger bij verschillende evenementen en organisaties. Ik zit nooit stil, zou je kunnen zeggen.

Myrna Joosten

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Goed gehumeurd en met veel plezier probeer ik het de gasten iedere keer opnieuw naar hun zin te maken. Het geeft me een goed gevoel om te zien dat mensen genieten. Het is altijd gezellig in Het Proeflokaal, en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Favoriet Bier
Voordat ik kwam werken bij Het Proeflokaal, was ik voornamelijk een wijndrinker. Inmiddels heb ik heel wat bieren geprobeerd, en ja, dat bevalt me wel. Een echt favoriet bier vind ik lastig om te noemen, maar met een bier in de richting van fris, fruitig en niet te bitter, komen we een heel eind.

Favoriete Muziek
Qua muziek ben ik niet zo’n moeilijke. Ik kan (bijna) overal wel naar luisteren. Zelf luister ik vaak naar muziek van bands als Coldplay en Kensington, of ik zet gewoon de radio aan.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Het Proeflokaal. Hier ben ik vooral in de weekenden te vinden, want naast mijn werk bij Het Proeflokaal, ben ik fulltime student. Ik ben momenteel bezig met mijn master Communicatie en Beïnvloeding in Nijmegen en hoop in 2017 af te studeren. Daarnaast ben ik een fanatieke volleybalster. Dit doe ik al van kleins af aan en nog altijd met veel plezier!

Elke Dierx

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Naast het nuttige van een Biertje die ik met liefde voor u maak bij ons, zorg ik met mijn aanwezigheid ook voor de gezelligheid in het cafe. Voor een goed of gezellig gesprek ben ik altijd wel in.

Favoriet Bier
Dit vind ik een lastige, ik ontdek namelijk iedere keer weer nieuwe biersoorten. Waardoor het steeds moeilijker word om een echte favoriet uit te kiezen. Maar voor een lekker fruitig of blond biertje ben ik altijd wel voor in de stemming.

Favoriete Muziek
Ik heb geen favoriete muziek. Je kunt mij met alles blij maken, want ik sta open voor nieuwe ontdekkingen

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Ik werk sinds april 2016 bij het Proeflokaal van Horst. Nadat ik uitgekeken was op de komkommers, was ik toe aan iets anders. Zo kwam ik zonder ervaring in het horeca leven terecht. Nu ben ik meer dan blij met mijn bijbaantje bij het Proeflokaal van Horst. Hier geniet ik iedere dag weer van de gezelligheid en het contact met de mensen die genieten van hun vrije middag/avond. Helaas zul je me niet altijd zien in het café. Want naast mijn bijbaantje ben ik ook nog actief bij de Volleybalclub van de Meterik. Hier zet ik mij naast enthousiaste speelster ook in als trainster voor de jeugd. Ik studeer momenteel nog als Projectleider, Interieur en Exterieur aan het Sintlucas College in Boxtel als ik hiermee klaar ben zal ik zeker nog verder gaan studeren zodat ik later ook zelf veel avonden door kan brengen in het Proeflokaal van Horst.

Very Steegs

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal:
Met goede zin en plezier in mijn werk probeer ik het de gasten altijd zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Het leukst vind ik een vol café met tevreden gasten en veel gezelligheid.

Favoriet bier:
Toen ik bij het Proeflokaal kwam werken dronk ik eigenlijk nooit een speciaalbiertje. Dit is wel veranderd natuurlijk. Ik probeer graag vanalles maar het liefst drink ik toch een kriekje of een wijntje.

Favoriete muziek:
Ik hou heel erg van muziek. Het liefst Drum and bass en Dubstep. Ik ben hiervoor op vele festivals en feesten te vinden in de zomer. Ik ben altijd wel in voor een feestje!

Carriere binnen en buiten het Proeflokaal:
Voordat ik bij het Proeflokaal begon met werken had ik geen enkele horoca-ervaring. Ik heb natuurlijk wel allerlei bijbaantjes gehad, maar nooit zoiets. Ik werk nu ongeveer 2 jaar bij het Proeflokaal en ga nog elke keer met veel plezier naar mijn werk. Ik woon nu zelf in Tilburg en volg daar de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie. Maar in de weekenden en vakanties ben ik nog altijd in Horst te vinden en ook bij het Proeflokaal natuurlijk.

PREV
NEXT
TOP