Carnaval bij het Proeflokaal

/ / Nieuws

Al een tijdje hangen de rood-geel-groene hoepels aan het plafond in ons mooie proeflokaal. Gisteren zijn door Jet, Riny en Monique de ballonnen opgeblazen én opgehangen zodat de versiering vandaag door Céline en Jan afgemaakt kon worden. En man, wat het ziet dat er mooi uit! De vastelaoveskleuren stralen aan “d’n Hiemel”.
Natuurlijk zijn wij ook weer geopend tijdens deze dagen van plezier. Vanaf vrijdag 24 februari kan er bij ons naar hartelust gevierd worden.

Zaterdag 25 februari zijn we de hele dag gesloten. Na een middag gefungeerd te hebben als het “artiestencafé” van de hôrster parade zijn de collega’s deze zaterdagavond zelf op stap om de vastelaovend aan de andere kant van de tap te vieren. Zondag 26 februari zijn we vanzelfsprekend weer open voor de vastelaovend gekte. Maandag 27 februari heeft de Mission zijn kroegentocht en komen ze natuurlijk ook langs onze carnavalstempel. Dinsdag 28 februari is er weer het in horst wereldberoemde “kistjes-bal” (vanaf 10:00 uur geopend, aanvang 11:11) en op woensdagavond 1 maart worden deze doldwaze dagen traditioneel afgesloten met “hieringschelle”. Tijdens dit “hieringschelle” zal zo nu en dan het nummer “zon toet beer” te horen zijn… Zon toet beer vur en dubbeltje. Jawel, tijdens dit nummer zal kun je een biertje krijgen voor een dubbeltje, géén twee stuivers maar een dubbeltje!