Jubileum weekend Proeflokaal van Horst

/ / Nieuws

Het weekend van 4, 5 en 6 december 2015 was een druk en spannend weekend.
Café het Centrum viert haar 20 jarig jubileum en verandert van naam in het Proeflokaal van Horst.
Op vrijdag hadden we niemand minder dan Peter Keijsers met de Vinyl Avond speciaal. In het voorprogramma mocht Peter Gerard Ekdom presenteren en maakten er samen een onvergetelijke avond van.

Zaterdag de 5e was het geheel carnavalesk en het was allemaal feestelijk gezind.
Beppie Kraft heeft deze avond opgeluisterd, samen met Heite Soep. Dit stond natuurlijk gerand voor een geweldig feest.

Als klap op de vuurpijl de zondag. Het spannende moment van bekendmaking was rond de klok van 15:00u. Na het bekendmaken is er gemoedelijk en gezellig genoten van een hapje en drankje, waaronder het Jubileum koppel: De Proeflokaal Tripel met een lekker bijhorende whisky.

Dit vroeg om een verassing: “Dan willen wij met of zonder u goed vinden, aankondigen de 5de naam van dit café. Ten eerste. Dat het na 32,5 jaar het Centrum tijd is voor een nieuwe naam. Ten tweede. Naar 20 jaar met Monique en Jan de naam het Centrum nog lang zal rond zweven in Horst ten derde dat we veel mensen mogen bedanken, die ons geholpen hebben in voor en tegenspoed en dit nog steeds doen. Ten vierde We onze gasten bedanken voor het gestelde vertrouwen in de afgelopen 20 jaar en in de komende 20 jaar. Ten vijfde Onze familie bedanken dat ze respecteren niet te mogen bellen voor 12 uur ’s middags. Ten zesde De nieuwe naam niets te doen heeft met witte jan of zwarte heks Ten zevende De namen bar Marjaq, Saloon, Toepert of het Centrum nooit vergeten zullen of mogen worden. Ten achtste Er verder niets veranderd dan de naam. Ten negende Dat wij apetrots zijn op de nieuwe naam ongeacht wat jullie er van vinden. Ten tiende Als je goed op Google gekeken had de naam nu al wist. Ten tien en een halfste Als je postbode bent en de adressen goed leest je ook de naam al weet Ten elfde Dat huisnummer 13 en 13 tapkranen een duidelijke plaats hebben in het nieuwe logo Ten twaalfde Dat wij van mening zijn dat proeven erg belangrijk is Ten dertiende Dit lokaal het enige in Horst is met deze naam. Kondigen wij aan de nieuwe naam van dit café. Het proeflokaal van Horst.”

Vanaf dit weekend gaat Café het Centrum dus door het leven als Het Proeflokaal van Horst. Kom met ons genieten van de nieuwe naam en geniet, in het Proeflokaal van Horst.

Logo2